Je typte “Rijschool Naarden” in op Google en kwam op deze pagina terecht? Dan heb je geluk, want bij Aagje Autorijschool weet je zeker dat je binnen de kortste keren je rijbewijs op zak hebt. Wij zijn super bekend omdat wij onze professionele en gecertificeerde instructeurs al jaren lessen in Naarden en omgeving. Bovendien betaal je bij Aagje Autorijschool een hele voordelige prijs voor je rijlespakket. Dat geldt ook als je in termijnen wilt betalen. Bekijk onze goedkope rijlespakketten.

Voordelen rijschool Naarden

Je profiteert van verschillende voordelen als je kiest voor deze rijschool nabij Naarden. Zo rijden wij veel in het examengebied. Als je dan op moet voor je rij examen kun je veel wegen uit je hoofd in dit gebied. Dat betekent dat je niet voor verrassingen komt te staan wat betreft de route omdat jij het gebied al op je duimpje kent. Ook kun je 7 dagen in de week bij Aagje Autorijschool terecht. Dat betekent dus rijles inplannen wanneer het jou uitkomt! Wel zo makkelijk. Andere voordelen als je kiest voor Aagje Autorijschool:

  • Je krijgt rijles in CBR-goedgekeurde, schone, goed onderhouden en rookvrije auto’s.
  • Wij evalueren je rijlessen met behulp van instructiekaarten. Op die manier weet je precies wat er al goed gaat en waar je nog een beetje extra aandacht aan moet besteden.
  • Aagje Autorijschool rijdt met meerdere auto’s. Van een Audi A3 en SEAT Ibiza tot en met een Volkswagen Golf of Mercedes 220 CDI: welke auto kies jij? Wees er snel bij, want de doorloop van onze auto’s is groot.
  • Je rijles gaat altijd door. Als jouw vaste rijinstructeur verhinderd is, zorgen wij voor vervanging.

Regio rijlessen

Aagje Autorijschool is gevestigd in Almere, maar heeft al veel leerlingen in ‘t Gooi en omstreken die massaal voor Aagje Autorijschool hebben gekozen. Wij zijn immers slechts op een steenworp afstand verwijderd van ‘t Gooi. Dat betekent dat wij naast Naarden veel leerlingen hebben uit Bussum, Eemnes, Blaricum, Emmeloord, Harderwijk, Lelystad, Huizen, Laren, Hilversum en Baarn.

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een proefles is. Deze is gratis als je een pakket bij ons afneemt. Word jij onze volgende leerling?