Op zoek naar een betaalbare rijschool in de buurt van Laren, waar je professioneel wordt begeleid door gecertificeerde instructeurs? Dan ben je hier op de juiste plek. Bij Aagje Autorijschool heb jij in een korte tijd je rijbewijs! Eén van de grootste voordelen van Aagje Autorijschool is dat wij les geven in het examengebied. Je rijdt de routes die voorkomen tijdens het CBR examen. Bovendien heeft Aagje Autorijschool voor iedereen een passend rijpakket.

Bijzondere rijopleidingen bij rijschool Laren

Heb je faalangst, ADHD of autisme? Maar wil je toch je rijbewijs halen bij een rijschool in Laren? Geen probleem! Iedereen kan zijn rijbewijs halen bij Aagje autorijschool, zelfs als je faalangst, ADHD of autisme hebt. Dit mag geen reden zijn om je rijbewijs niet te halen. Onze professionele instructeurs zijn getraind om mensen met faalangst, ADHD of autisme te leren autorijden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld extra tijd tijdens de rijlessen, het herhalen van opdrachten en helpen met de focus op het rijden. Zo wil Aagje Autorijschool iedereen een kans geven om haar of zijn rijbewijs te halen in een fijne omgeving. Meer over onze bijzondere rijopleidingen.

Rijpakketen

Bij Aagje Autorijschool hebben we voor iedereen een passend rijpakket. Je kunt kiezen uit 6 verschillende rijlespakketten. Bovendien biedt Aagje ook een theoriepakket en spoedcursussen aan. Als je liever je eigen pakket samenstelt, kun je altijd kiezen voor losse producten. Je kunt dan een bepaald aantal lessen en examens aanvragen voor een goede prijs. Als je een proefles wilt aanvragen als een los product is deze niet gratis. Een proefles is alleen gratis bij een rijpakket. Benieuwd naar de rijpakketten of de kosten van de losse producten? Bekijk de tarievenpagina.

Waarom zou jij moeten kiezen voor Aagje autorijschool

Er zijn vele redenen waarom je voor Aagje autorijschool moet kiezen. Zo kun je zelf bepalen in welk soort auto je wilt lessen. We hebben de keuze uit een Audi A3, SEAT Ibiza, Volkswagen Golf of een Mercedes 220 CDI. Bovendien zorgen wij ervoor dat je ALTIJD les hebt. Als jouw vaste rijinstructeur uitvalt, zorgen wij voor vervanging. Zo mis je geen enkele les en blijf je gewoon op schema.

Vraag een gratis proefles bij ons aan! Zo maak je kennis met de manier hoe wij te werk gaan en om te kijken of Aagje Autorijschool iets voor jou is. Hopelijk zien wij jou snel op onze wegen!