Aagje Autorijschool is dé rijschool nabij Huizen, waar je in no time je rijbewijs haalt! Lessen bij Aagje worden gegeven door professionele en gecertificeerde CBR-instructeurs. Dus volg een gratis proefles om te kijken of Aagje Autorijschool iets voor jou is! Eén van de grootste redenen om te kiezen voor Aagje Autorijschool is dat er nu nog geen CBR in Almere is. Dus voor leerlingen uit Huizen is het gunstigste om examen af te leggen bij het CBR in Eemnes en te trainen in Eemnes en alle nabij gelegen plaatsen. Dit is de reden dat Aagje Autorijschool vrijwel de hele dag in ‘t Gooi en omstreken rijdt.

Waarom rijles volgen bij Aagje rijschool Huizen?

Er zijn nog meer redenen waarom Aagje Autorijschool vlakbij Huizen een goede keuze is om je rijbewijs te halen:

  • Na jaren lesgeven is Aagje Autorijschool ook super bekend en populair onder de jongeren in ‘t Gooi en omstreken.
  • Aagje biedt bijzondere rijopleidingen aan voor de mensen met faalangst, autisme en ADHD. Iedereen moet z’n rijbewijs kunnen halen!
  • De instructeurs hebben allemaal meer dan 25 jaar rijervaring en zijn IBKI-gecertificeerd. Ze weten waar ze over praten als ze samen met jou op pad gaan.
  • Wij hebben een flexibele werkwijze: je kunt 7 dagen per week lessen bij Aagje. Zij richten zich helemaal op jouw agenda en planning.
  • Je hebt altijd rijles! Aagje zorgt ervoor als jouw rijinstructeur uitvalt dat er voor vervanging wordt gezorgd.
  • Je mag zelf kiezen in welke auto je wilt lessen. We hebben keuze uit een Audi A3, SEAT Ibiza, Volkswagen Golf of een Mercedes 220 CDI.
  • De betaling van de lessen kun je in termijnen doen. Als je niet meteen alles in één keer kan betalen, kun je kiezen voor deze optie.
  • Heel veel leerlingen uit dit gebied hebben hun rijbewijs bij ons gehaald.

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om bij Aagje Autorijschool rijlessen te volgen.

Tarieven van Aagje autorijschool

Natuurlijk wil je ook de prijs weten van de rijschool. Bij Aagje stel je je eigen lespakket samen. Omdat iedere leerling anders is qua lessen, kunnen jullie dit zelf bepalen. Je kunt kiezen voor een totaalpakket inclusief twee klassikale lessen voor je theorie examen. Of wil je zelf voor je theorie studeren? Bijna alles is mogelijk! Zelf het kiezen van je tussentijdse toets. Wil je meer weten over onze pakketten of losse producten? Bekijk de pagina van de tarieven.

Vraag een gratis proefles aan!

Wil jij een proefles aanvragen bij ons of wat meer informatie over onze service? Stuur dan ons een Whatsapp bericht via 06 – 21 85 81 13 of vul het contactformulier in en wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Dan zegt Aagje alvast, tot gauw zodat wij met veel trots en plezier samen het verkeer in mogen met jou achter het stuur!