Zoek je een rijschool in Eemnes of omgeving waar je les krijgt van gecertificeerde en professionele instructeurs die zorgen dat jij binnen korte tijd je rijbewijs haalt? Neem dan contact op met Aagje Autorijschool. Een van de grote voordelen is dat wij veel in het examengebied rijden. Zo rijden we ook de routes die je tijdens het CBR examen moet doen. Als je dan op gaat voor je examen weet je precies wat je te wachten staat! Ook handig voor leerlingen uit Almere. Er is namelijk in Almere nog geen CBR, dus afrijden gebeurt vaak in Eemnes.

Tarieven rijschool Eemnes

Als je wil lessen bij een rijschool in Eemnes, vind je het natuurlijk belangrijk dat je niet te veel betaalt. Gelukkig kun je bij Aagje Autorijschool rekenen op zeer scherpe prijzen voor onze rijlespakketten. Neem je een pakket af bij Aagje Autorijschool? Dan krijg je de proefles helemaal gratis! Tijdens deze proefles kunnen we dan bekijken welk rijlespakket het beste bij je past. Ben je al een gevorderde leerling en schatten wij in dat je met 15 lessen je examen kunt gaan doen, dan is ons eerste rijlespakket de beste keuze voor je. Wil je een totaalpakket inclusief een theoriecursus, tussentijdse toets (TTT) en ben je een starter? Dan hebben wij een ruime keuze uit diverse pakketten. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils. We kunnen ook een pakket op maat voor je verzorgen. Geef ons dan je wensen aan.

Wist je dat je bij Aagje Autorijschool ook in termijnen kunt betalen? Rijlessen zijn al duur genoeg: wij maken het daarom zo eenvoudig mogelijk voor je!

Regio

Aagje Autorijschool rijdt vrijwel de hele dag in ‘t Gooi en omstreken. Naast Eemnes, kun je ook bij Aagje Autorijschool terecht als je in Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Emmeloord, Lelystad, Naarden, Hilversum, Baarn of Bussum woont. Aagje Autorijschool is gevestigd in Almere. Wij rijden zeven dagen in de week in de omgeving van Almere. Bijvoorbeeld over de A6, A27 of A1 heen en weer. Heb jij ons al eens zien rijden en wil je beginnen met rijlessen? Stuur ons een appje op telefoonnummer 06-21 85 85 13 of meld je aan voor een proefles. Je kunt je via onze website ook direct inschrijven.

Maak kennis met Aagje Autorijschool en ontdek onze flexibele werkwijze. Niet voor niets kun je zeven dagen in de week lessen bij ons. Aagje Autorijschool is een populaire rijschool in de regio en veel leerlingen uit dit gebied hebben hun rijbewijs bij ons gehaald. Word jij onze volgende leerling?