Zoek je een goede rijschool in Bussum of omgeving? Bij Aagje Autorijschool slaag je zeker! Je kunt 7 dagen in de week terecht bij Aagje Autorijschool en de prijzen voor onze rijlessen zijn zeer aantrekkelijk én betaalbaar. Bekijk onze tarieven. Wist je dat je bij Aagje ook in termijnen kunt betalen? Veel leerlingen uit Bussum gingen je voor en hebben ondertussen hun rijbewijs gehaald! Haal jij je rijbewijs ook met behulp van Aagje Autorijschool? App ons dan vandaag nog of meld je aan voor een proefles! Je bent van harte welkom!

Waarom kiezen voor rijschool Bussum?

Leerlingen kiezen massaal voor deze rijschool nabij Bussum. Waarom? Er is nog geen CBR in Almere. Dat betekent dat het zeer voordelig is voor leerlingen om het praktijkexamen af te leggen bij het CBR in Eemnes. Om dit goed voor te bereiden wil je natuurlijk wel veer rijden in Eemnes en alle nabij gelegen plaatsen. Gelukkig rijdt Aagje Autorijschool vrijwel elke dag in de week in ‘t Gooi en omstreken. Niet voor niets is Aagje Autorijschool een bekende naam in de regio. ‘t Gooi ligt niet ver van Almere, dus hebben wij veel leerlingen uit Bussum, Almere, ‘t Gooi, Eemnes, Blaricum, Emmeloord, Harderwijk, Naarden, Lelystad, Huizen, Laren, Hilversum en Baarn. Onze rij instructeurs van Aagje Autorijschool geven al jarenlang les aan leerlingen uit de regio. Heel veel mensen uit dit gebied hebben daarom ook hun rijbewijs bij ons gehaald.

Rijopleidingen Aagje Autorijschool

De rijinstructeurs van Aagje Autorijschool hebben zijn niet alleen IBKI-gecertificeerd en geregistreerde CBR-instructeurs, vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij ook goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt. Misschien ben je al een gevorderde leerling, dan kunnen we meteen deelnemen aan het reguliere verkeer. Ben je nog een starter? Dan rijden we eerst naar een rustige wijk waar je in alle rust aan de auto kunt wennen en we je de basisbeginselen bij kunnen brengen.

Meer lezen over onze rijopleidingen

Bijzondere rijopleidingen

Naast de reguliere lessen, biedt Aagje Autorijschool nog meer soorten opleidingen aan.
Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan is onze spoedcursus iets voor jou. We plannen je rijlessen dan in 10 dagen, waarna je op mag voor het examen. Ben je nog geen 18 jaar? Ook Aagje Autorijschool biedt de 2toDrive opleiding aan. Dan kun je al starten wanneer je 16,5 jaar oud bent en mag je rijexamen doen als je 17 bent. Heb je ADHD, autisme of faalangst? Geen zorgen, onze professionele en gecertificeerde rij instructeurs zorgen ervoor dat ook jij je rijbewijs haalt.

Meer lezen over onze bijzondere rijopleidingen

Tweedaagse theoriecursus

Je kunt de weg niet op zonder je theorie goed te beheersen. Aagje Autorijschool biedt daarom een tweedaagse theoriecursus aan. Op een hele zaterdag en een hele maandag krijg je les in kleine groepen van 6 tot 8 leerlingen. Zo krijg je niet alleen de lesstof snel onder de knie, ook is het gezellig en motiveer je elkaar om je theorie te halen.

Meer informatie over onze tweedaagse theoriecursus